Omsorg
Äldreomsorg
|
Salutogen omsorg på dina villkor

Äldreomsorg

Polstjärnan är ett värderingsstyrt företag som innebär att vi följer Socialstyrelsens nationella värdegrund för äldreomsorg, kommunernas samt vår egen värdegrund som vi tror starkt på. Det ska vara tryggt att bo hos o

Salutogen äldreomsorg

Vår äldreomsorg ska vara ett föredöme när det gäller en personcentrerad, evidensbaserad och högkvalitativ vård och omsorg och vi utvecklar ständigt vårt arbete för en positiv påverkan på trygghet, hälsa och välbefinnande. Vårt mål är därför att alltid att de det friska hos varje människa och bästa möjliga livskvalitet efter sina förutsättningar, intressen och värderingar.

Mat och måltider

En måltid innefattar så mycket mer än bara det som ligger på tallriken. Tillsammans dukar vi upp och skapar en hemtrevlig och inbjudande måltid. Det är en tid att umgås och känna gemenskap.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. I Polstjärnan ska all vård och omsorg utgå från aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Våra medarbetare är de som dagligen bidrar till kvalitetsutveckling och gör verklighet av vårt värdegrundsbaserade arbetssätt.

Hjälp oss att bli bättre

Vårt mål är att erbjuda god kvalitet i alla våra verksamheter. Synpunkter och klagomål bidrar till att utveckla verksamheten. Kontakta oss genom länken nedan.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Äldreomsorg
Polstjärnan i Sverige
Polstjärnan i Sverige AB har stor erfarenhet av att hjälpa människor med olika bakgrunder att hitta sin väg genom utbildning, integration, omsorg och arbetsmarknadstjänster. Vi vill att alla som bor eller utbildas genom oss ska nå sina mål och få gedigen vägledning att nå dem.

Kontakt

Alla rättigheter © Polstjärnan i Sverige

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!