Jobbmatchning
Arbetsmarknad
|
Hitta ditt jobb med hjälp av Polstjärnan

Aktivitetsbaserade utredningsplatser

En bedömning av arbetsförutsättningar med hjälp av ett övningsföretag.

Polstjärnan erbjuder en flexibel miljö där varje individ får testa sina kunskaper och kapacitet och tillämpa dem i den form som gäller inför det kommande arbetslivet. Syftet med tjänsten är att identifiera framgångsfaktorer i aktivitetsutförandet, ge ökad insikt och kunskap om resurser och begränsningar i förhållande till olika arbetssituationer.

Arbetsförmedlingens specialist använder externa utredningsplatser om arbetssökande har behov av kontinuerlig handledning i en arbetssituation eller om det finns behov av anpassning i uppgift eller miljö. Resultatet av utredningen är en del av underlaget för rekommendationer för Arbetsförmedlingen avseende matchning mot arbete eller fortsatta ändamålsenliga insatser med målet att finna ett lämpligt arbete.

Polstjärnan levererar tjänsten i Stockholm, Linköping och Helsingborg.

Kontaktuppgifter till leg. arbetsteapeut i respektive ort finner ni under kontakter.

Kontakta oss
Aktivitetsbaserade utredningsplatser
Denna tjänst genomförs på uppdrag och i samverkan med Arbetsförmedlingen. Utredningen pågår under 4-6 veckor beroende på individuellt behov. Arbetstiden utformas i samråd med Arbetsförmedlingens specialist och utgår ifrån individuella frågeställningar. Varje utredning inleds med studiebesök och ett startsamtal där lämpliga arbetsuppgifter väljs ut i dialog.
Björn Wäppling - Aktivitetsbaserade

Björn Wäppling

Affärschef

Polstjärnan i Sverige
Polstjärnan i Sverige AB har stor erfarenhet av att hjälpa människor med olika bakgrunder att hitta sin väg genom utbildning, integration, omsorg och arbetsmarknadstjänster. Vi vill att alla som bor eller utbildas genom oss ska nå sina mål och få gedigen vägledning att nå dem.

Kontakt

Alla rättigheter © Polstjärnan i Sverige

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!