Om Oss
Polstjärnan i Sverige AB
|
Vår värdegrund, vision och ledning

Välkommen hem!

Polstjärnan har i flera hundra år hjälpt människor att hitta rätt över land och hav. Polstjärnan hjälper än i dag människor dit de behöver komma. Här berättar styrelseordförande Anders Lind hur Polstjärnan blev ett företag:

Polstjärnan har stor erfarenhet av att hjälpa människor med olika bakgrunder att hitta sin väg, genom utbildning, integration, omsorg och arbetsmarknad. Vi vill att alla som arbetar eller utbildas genom oss ska nå sina mål och få gedigen vägledning att nå dem. Vi skapar en ny stjärnhimmel och hoppas att du vill följa oss!

Polstjärnan tar det sociala ansvaret på stort allvar och vi arbetar med en idéburen värdegrund. Vi återinvesterar i verksamheten för att klara vårt gemensamma samhällsansvar för utbildning, omsorg och integration.

Vi har medarbetare som är specialister inom våra områden. Vi lever som vi lär och är ett mångkulturellt företag med medarbetare från ett trettiotal länder. Det ger oss en bred språklig, kulturell, men även pedagogisk kompetens. Vi vill att du ska känna dig hemma i många olika situationer och vi kan hjälpa dig att hitta rätt utifrån dina förutsättningar.

Hos är vår värdegrund ett stöd i det dagliga arbetet. Vi har synliga ägare och ledning. Vi tror på ett verksamhetsnära ledarskap och vi-känsla både hos medarbetare och deltagare. Den delaktigheten märks i vårt arbete. Så välkommen att ta ut kursen tillsammans med oss!

Vision

Polstjärnan skapar ett bättre Sverige att leva i, genom att komplettera kommun och stat med kvalitativ och effektiv verksamhet. Vi är ett sunt, attraktivt och lönsamt företag.

Affärsidé

Vi löser utmaningar och integration inom omsorg, utbildning och arbetsmarknad effektivt och med hög kvalitet för våra kunder, genom ett nära och respektfullt samspel med individ, kommun och stat i lokalsamhället.

Vår värdegrund

Polstjärnan i Sverige
Polstjärnan i Sverige AB har stor erfarenhet av att hjälpa människor med olika bakgrunder att hitta sin väg genom utbildning, integration, omsorg och arbetsmarknadstjänster. Vi vill att alla som bor eller utbildas genom oss ska nå sina mål och få gedigen vägledning att nå dem.

Kontakt

Alla rättigheter © Polstjärnan i Sverige

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!